Gør det selv

19 DIY DIY stiideer med vejledninger

Pin
Send
Share
Send

Hent inspiration fra 19 DIY Havesti Idéer tilgængelig her med trinvise vejledninger for at gøre dig selv en.

En velplanlagt havesti gør det ikke kun lettere at krydse haven, men fremhæver også skønheden. Her er nogle nemme DIY Garden Path Ideas, som du kan følge.

1. Grussti

En grussti er en af ​​de mest grundlæggende DIY havestier, du kan gøre. Det er billigt og overkommeligt og let at gøre, da du ikke behøver at grave meget dybt for at opnå det, du ønsker. Lær hvordan du lægger en budgetvenlig grussti her!

2. Stenkantet grussti

Forbedr din grundlæggende grussti ved at tilføje murstenformede sten på hver side af stien. Denne idé giver dig mulighed for at fremhæve kanterne af stien for at give den mere dimension og følelse. Dette fortæller også forsigtigt folket på stien at blive på den. Klik her for at se vejledningen.

3. Stensti

Stenstier er ideelle, hvis du vil tilføje mere naturlighed til din have. De kommer i forskellige størrelser og teksturer, og så hver sten er unik. Sten står også tidstesten og kan aldre smukt og er fantastisk i enhver have. Klik her og her for at se gør-det-selv!

4. Udlægningssti

En anden cool DIY haven sti idé er at gøre brug af Pavers. Disse er normalt skåret sten i form af rektangulære mursten og opstillet og placeret tæt sammen. De kan være utrolig holdbare og tåler selv voldsomt misbrug. Afhængigt af siden af ​​din vej kan du oprette storslåede designs, bare efter hvordan du placerer murstenene. Besøg DIY Village for at lære mere!

5. Trædesti

Her er et twist til din almindelige grussti. Træstien, til dette skal du tilføje træplanker så ofte langs grusstien. Det tilføjer rustik appel og niveauer til din sti og kan være perfekt til haver med ujævnt land. Vi fandt dette her!

6. Træpromenade

En træpromenade vil arbejde med enhver have eller græsplæne. Du kan endda bruge den som en sti fra gaden til dit hus. Dette er også ret godt til skrånende græsplæner eller haver og holdbart selv i våde områder til en vis grad. Klik her for at se DIY tutorial.

7. Udlægnings- og stenstenhavssti

Til dette skal du bruge sten og småsten (eller du kan bruge grus, hvis du ønsker det). I modsætning til en traditionel stensten, bruger denne slags sti firkantede eller fliselignende sten, flagsten. Placer dem jævnt fordelt langs stien. Derefter udfylde hullerne med småsten. For at få stenene til at sprænge, ​​er det bedst at bruge en anden skygge af sten end småstenene. Besøg Home Depot for at se vejledningen trin for trin.

8. Flagstenssti

Flagstone er et ideelt stenmateriale, der skal bruges til stier i haven eller græsplænen. Det kommer normalt i en rødlig eller orange-ish farve, der passer godt sammen i det tørre klima og solrige områder og supplerer det grønne. Brug en række forskellige størrelser til stenene og cement dem som et puslespil. Brug grus til at udfylde hullerne. Besøg Sunset for at se vejledningen!

9. Barkflis og stensti

Denne idé om havestien er ret let at gøre, da den ikke kræver meget at grave fra din side. Der er kantmaterialer, som du kan købe; de skal bare lægges langs din ønskede vej. Når du har en sti på plads, skal du placere en hvilken som helst flad sten i dit ønskede layout og afstand og derefter dække resten af ​​hullerne med barkflis. Det er ret let at gøre og tager ikke meget tid.

10. Plantet sti

Dette svarer til en almindelig havesti. Denne sti kræver dog ikke en fast base, hvilket gør trinnene lettere. Det er heller ikke nødvendigt at placere kant, da du vil bruge planter til at dække hullerne mellem stenene. Du kan bruge flade overflader (f.eks. Sten) i forskellige størrelser. Placer dem jævnt langs din sti. Du bliver nødt til at grave lidt for at få stenene plantet godt ind. I hullerne mellem stenene vokser græs eller grunddækningsplanter. Se mere af det her!

11. Palle gangbro

Denne havesti-idé bruger træpaller efter hinanden, men efterlader et lille mellemrum imellem. For at gøre dette skal du placere træpallerne fast langs den ønskede sti. Gabet giver også planterne mulighed for at vokse imellem for at skabe en mere jordisk fornemmelse for stien eller gangbroen. Lær mere om denne dejlige havesti-idé her!

12. Stentrinsti

Denne havesti er lidt kompliceret at lave, men perfekt til skrånende græsplæner og haver, da den bruger natursten som trin i en trappesti. Denne sti bruger flagsten som trin og stenstigninger for at skabe det næste niveau for hvert trin. Lær mere her.

13. Brick Pathway

Mursten er et andet materiale, der kan bruges til at skabe fantastiske haveveje. Du kan også lege med mønstrene. En af dens slags tutorial er her.

14. Beton gangbro med murkant

Betonbroer er sandsynligvis de mest almindelige gangbroer til en have eller græsplæne. De ser dog kedelige og kedelige ud, for at tilføje lidt farve og mønsterkant af gangbroen med mursten er en god idé. Besøg Family Handyman for at lære mere.

15. Træflis

En anden variation til din grussti eller din sten- og grussti er træflis. Træflis kan erstatte din standardgrus eller småsten langs din sti og fungerer selv med springesten. Selvom træflis er bløde, er de faktisk solide nok til at håndtere tung fodtrafik eller endda brugen af ​​en trillebør. Klik her og her for at se vejledningerne.

16. Stone Walkway (brosten effekt)

Indtil videre har vi talt om flere stenstier, men denne efterligner udseendet og følelsen af ​​en brostenssti. Dette kan tage en meget større indsats at gøre, men dette er bestemt et godt alternativ til springbræt og vil give dig en anden slags fornemmelse, når du er færdig. Besøg instruktioner for at se ideen!

17. Sti til stenstenmosaik

Denne er anderledes. Ved brug af forskellige farvede småsten kan du oprette mosaikmønstre, der helt sikkert vil tiltrække øjnene på enhver, der bruger stien. Det tilføjer bestemt karakter til enhver have eller græsplæne, og vær sikker på at du vil være byens snak efter at have afsluttet den. Klik her for at se vejledningen!

18. Wood Slice Walkway

Træstammer er ikke så nyttige eller måske ikke; du kan oprette en havesti ud af dem. Se vejledningen her.

19. Granitsti

Hvis du leder efter en unik måde at lave en gangbro eller sti, der fører til din hoveddør, er denne DIY idé på Fjern og udskift perfekt til dig. De bruger resterende granit og almindelige udlægningsmaskiner til at komme denne vej.


Pin det!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Indoor gardening with hydroponics (Kan 2024).