Gør det selv

15 DIY græskarplanterideer til efterårsdekorationer

Pin
Send
Share
Send

Skær græskar eller ellers brug plastikene til disse 15 fantastiske DIY græskarplanterideer til efterårsdekorationer!

1. DIY græskar blomsterpotte

Et feisty græskar fungerer dobbelt som planter til at huse sæsonbestemte mødre i denne enkle DIY idé.

2. DIY Pumpkin Flower Planter

Dette er den grundlæggende gør-det-selv-græskarplanter-tutorial til at se. Skær bare græskarets kød ud under åbningens kant, så er du klar til at gå.

3. DIY Beton Pumpkin Planter

CountryLiving.com har en fremragende tutorial af denne beton græskar planter, som du nemt kan lave efter deres instruktioner.

4. DIY Mumkin

Denne Mumkin (mor og græskar sammen) kan blive det fremragende midtpunkt i efteråret. Du skal bruge et stort græskar til dette. Du kan også se indlægget på mini Mumkin her i denne vejledning!

Læs også: DIY fascinerende efterårshaveideer

5. DIY succulentfyldte græskar

Følg denne saftige fyldte græskarplanteride, der er tilgængelig i dette link. Vejledningen har alle de oplysninger, du har brug for!

6. Tavle græskar planter

Stark sorte græskarplanter malet med tavle er en god måde at udtrykke din begejstring for den kommende sæson. Og den bedste del af dette projekt er, at det giver dig chancen for at ændre meddelelsen på et øjeblik med et øje! Klik her for vejledning.

Læs også: DIY 4. juli Dekorationsideer

7. DIY Pumpkin Mimic Planter

Genbrug gamle plastbeholdere, der ligger rundt i huset, for at skabe imponerende planter til dine efterårs- og Halloween-dekorationer. Se mere her!

8. Mini Succulent Garden

For et subtilt strejf af fald til dækket, grøft de garish orange græskar til almindelige hvide græskar og fyld dem op til randen med de sukkulenter, du vælger. Vælg dine planter klogt, så de fremhæver planterens elegante hvide ydre. Lær mere her!

9. Veranda Græskarplanter

Denne idé bruger et enormt orange plastik græskar fyldt med forskellige farver af mødre til at fungere som et flamboyant enkeltstående stykke i en veranda, der mangler interesse. Tilføj en lille fugleskræmselspæl eller et ildevarslende "Pas på" -tegn for et mere uhyggeligt look. Klik her for instruktioner.

10. Saftige græskarplanter

Brug et faux græskar til at skabe et diskret hjem til dine yndlingssukkulenter, efter denne DIY græskarplanteride. Hvad der er særligt interessant ved dette projekt er, at du kan tilpasse denne idé ved at vælge antal, form og størrelse på de åbninger, du ønsker.

11. DIY Pumpkin Man

Du finder det enten ildevarslende eller sjovt, men en ting er sikker - denne excentriske karikatur kan gøre en dramatisk forskel for din visne haveseng om efteråret. Jo mere af det er her!

12. Topsy-Turvy Pumpkin Planter

Dette væltede arrangement af græskarplantere er svært at gå glip af, især i en have uden efterårsfarver. Stablning og plantning kræver ikke mere end et par billige plast græskar og en robust havepæl. Få instruktionerne her.

13. Burlap Découpage Planter

Denne unikke idé bruger jute stof til at genbruge et billigt trick eller behandle plast græskar. Tilføj et monogram eller tilpas med udsmykninger for at wow naboerne!

14. DIY Green Pumpkin Planter

Hvis du leder efter et let, peasy accentstykke til havebordet i Halloween, skal du overveje denne lysegrønne græskarplanter, fyldt med hårde som negle sukkulenter. Tilføj edderkoppemimits eller glød-i-mørke legetøj på ydersiden af ​​det for at tilføje et uhyggeligt strejf. Lær mere her!

15. Spiselig græskarplanter

Du kan også dyrke spiselige eller ornamentale grøntsager i dine udhulede græskar. Det bedste er, at græskarplanterne er biologisk nedbrydelige, og du kan sætte dem i jorden, når de begynder at visne. Tjek vejledningen på HGTV.com!


Pin det!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Fra natur til Uniqa December (Kan 2024).