Skygge planter

10 romantiske hjerteformede bladplanter til at vokse indendørs

Pin
Send
Share
Send

Hjerteformede bladplanter se smuk og utrolig ud. Hvis romantik er flerårig i dine årer, så dyrk dem som stueplanter!

1. Devil's Ivy

Botanisk navn:Epipremnum aureum

Almindelige navne:Penge plante, gyldne pothos eller pothos

Pothos er en af ​​de bedste vinstokke med lav vedligeholdelse, som regel dyrkes som et husplante. Denne smukke hjerteformede bladplante kan let dyrkes i potter. Hvis det ikke er grunden nok til at dyrke det, er det på listen over NASAs luftrensende planter og renser indeluften ved at fjerne toksiner som formaldehyd, xylen og benzen.

2. Anthurium

Botanisk navn:Anthurium andraeanum

Almindelige navne: Haleblomst, Flamingo-blomst, Malerpallette, Eventyrblomst, Blonder

Folk forveksler de lysfarvede modificerede blade af denne plante for blomster. De spathaceous skovleblade er i den slående skygge af rødt voksagtig og hjerteformet udseende. Denne eksotiske stueplante vokser bedst i dappled skygge og modtager stærkt indirekte sollys om dagen.

3. Pilspidsanlæg

Botanisk navn:Syngonium Podophyllum

Almindelige navne:Pilspidsvin, amerikansk stedsegrøn, Syngonium, Fem fingre, Nephthytis

Den smukke pilspidsplante er ikke ligefrem den hjerteformet bladplante, men bladene ser noget ens ud. Dyrk pilespidsplante indendørs i hængende kurve og kreative potter. Anbring ikke planten i direkte sol og undgå overvanding.

4. Kære Hoya

Botanisk navn:Hoya kerrii Craib

Almindelige navne:Sweetheart Hoya, vokshjerter, kæreste plante, Valentine Hoya, porcelænblomst, hjerteblad, heldige hjerter, voksplante

Den smukke hjerteformet plante til valentinsdag, gave det til dine kærlige eller brug det som et dekorativt stykke på en bestemt dag. De tykke saftige hjerteformede blade er det karakteristiske træk ved denne plante. Selvom det ikke er en sand succulent og tilhører milkweed familie, voksende krav er ens.

5. Cyclamen

Botanisk navn:Cyclamen persicum

Almindelige navne:Såbrød, blomsterhandlerens cyklamen

Cyclamen er en af ​​de smukkeste hjerteformede bladplanter med attraktivt løv og blomster. Nogle gartnere betragter denne feriesæson husplante lidt finicky, men med nogle ordentlige information om cyklamen, du kan dyrke det. Tjek denne informative artikel her.

6. Heartleaf Philodendron

Botanisk navn:Philodendron hederaceum

Andre navne: Philodendron, hjertebladet philodendron

Også kendt som heartleaf philodendron, det er let at dyrke, husplante med lav pleje. Dyrk det i dit hjem eller på kontoret til det helårsvisning af hjerteformede blade. Opbevar det i delvis skygge eller dyb skygge, der er lyst og modtager nogle timers indirekte sollys.

7. Strings of Hearts

Botanisk navn:Ceropegia linearis

Andre navne: Rosary Vine

Hjertestrengen er en semi-saftig vinstok, dens hjerteformede blade og lilla stængler skaber et perfekt show, mens de hænger ned fra potten. Når du dyrker det som et husplante, skal du vælge et sted, der forbliver varmt og får den lyse skygge.

8. Heart Leaf Fern

Botanisk navn: Hemionitis arifolia

Andre navne: Heart Fern, Heart Leaf Fern

Heart Leaf Fern kan være en prissat tilføjelse til din bregnesamling eller dyrke den indendørs, hvis du elsker hjerteformede stueplanter. Dyrk det i en kreativ, lille beholder på lyst, skyggefuldt sted og hold jorden let fugtig.

9. Betel Plant

Botanisk navn: Piper betle

Andre navne: Vilde peber, kadok, bai cha plu, paan

Betelbladplante er faktisk en urt. Dens blade er nøjagtigt hjerteformede og spiselige! Du kan dyrke det udendørs i frostfrie områder som en flerårig. I koldere regioner skal du dyrke det som et årligt eller stueplante. Se vores guide til voksende betelblad for at lære mere.

10. Philodendron Gloriosum

Botanisk navn: Philodendron Gloriosum

Andre navne:Philodendron, Philodendron gloriosum

Hvis du leder efter en hjerteformet plante med et stort løv, skal du prøve Philodendron gloriosum. Dyrk det som en udendørs plante eller bring det indendørs for at placere det i delvis skygge til fuld skygge position.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Sådan planter du blomsterløg i havekrukker (Kan 2024).