Altan havearbejde

8 DIY lodrette haveprojekter til altan

Pin
Send
Share
Send

Denne liste over 8 DIY lodrette haveprojekter er velegnet til Balkongartnere og begrænset plads indendørs planteproducenter!

1. Byg en lodret altanhave

Byg en struktur af skrot for at hænge dine urtepotter, og under dem er der en planter, der kan dyrke, hvad du vil. Sådan en pæn idé for os altangartnere. Tjek denne fantastiske DIY på By Brittany Goldwyn!

2. Lodret have

Dette indlæg af DIY Entusiaster deler to grundlæggende pladsbesparende ideer til gartnere med begrænset plads. Lav en trægitterholder til dine blomsterpotter, og den ene hænger kurve.

3. Gør en palle til en lodret have

Lær hvordan man forvandler en simpel palle til en lodret have. Trin for trin tutorial er her!

Læs også: DIY lodrette haveideer

4. Lerpotter lodret have

Med nogle gevindstænger, hardware og DIY-færdigheder kan du sikre dine lerpotter i luften for at danne en lodret have. Billig, moderne og pladsbesparende! Få planen her.

5. Lodret have på palle

Lav en lodret saftig væghave til din altan ved hjælp af en palle, søm og hammer. Find vejledningen på Design Sponge.

6. Plantestativ lodret have

Spar plads og øg solens eksponering for hver plante med denne idé. Køb et plantestativ i flere niveauer, og placer det i nærheden af ​​et område på din altan, der er solrigt og har en god luftcirkulation.

7. Lodret haveplanter

Hvis du er vildt forelsket i planter, men bor i en lille lejlighed, er denne DIY ideel til dig. Med denne lodrette haveplanter kan du let vise 5 lange kurve, alle fyldt med planter og blomster eller grøntsager på ét sted. Besøg Lowes for at tjekke dette projekt.

8. Lodret vindueskarme

Dette vindueskarm-planter planter bruger meget lodret plads. Det er nyttigt for mennesker med begrænset plads med havearbejde! Få ideen her.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hjemme hos: Pladsbesparende idéer til en lille altan (Kan 2024).