Bedste og toppen af ​​havearbejde

11 NASA-godkendte luftrensningsanlæg, der er sikre for katte

Pin
Send
Share
Send

Lær om 11 Luftrensende planter, der er sikre for katte der er giftfri for kæledyr og renser indeluften fra skadelige VOC'er og indendørs partikler.

Hvis du er katforælder og leder efter Luftrensende planter, der er sikre for katte så er du kommet til det rigtige sted! Vi har kombineret en liste over stueplanter under hensyntagen til den berømte NASA Clean Air Study og ASPCAs ikke-giftige plantenavne. Dette betyder, at disse indendørs planter ikke kun renser luften i dit hjem, men også er sikre for din kat!

1. Bambuspalme

Botanisk navn–Chamaedorea seifrizii

Dette store husplante er glad for at vokse i indirekte lys og er ansvarlig for at rense benzen, formaldehyd, trichlorethylen og toluen fra luften. På grund af den høje statur er det populært indendørs og også kendt som Reed Palm. Og ja, du må have gættet det nu, det er kattesikkert!

2. Boston Fern

Botanisk navn–Nephrolepis exaltata

Boston bregne har yndige grønne blade som sværdbregner, men det er mere kompakt og velegnet til dyrkning indendørs. Det er meget effektivt til at fjerne luftforurenende stoffer, der findes i den indendørs luft. Det gør alt sammen, mens det forbliver sikkert for dine katte!

3. Edderkoppeplante

Botanisk navn–Chlorophytum comosum

Edderkoppeanlægget er et ideelt husplante til at rense formaldehyd og xylen fra luften. Derudover ser det også attraktivt ud og godt for et børneværelse. For ikke at nævne det faktum, det er ikke giftigt for katte og hunde. Lær hvordan man dyrker edderkoppeplante her.

4. Gerbera Daisy

Botanisk navn–Gerbera jamesonii

Gerbera tusindfryd er populære afskårne blomster, og de kommer i muntre varme nuancer af rød, fersken, gul, orange, lyserød, bleg og lilla. Du kan nemt dyrke disse indendørs blomstrende planter ved hjælp af vores vejledning her.

5. Areca Palm

Botanisk navn–Dypsis lutescens

Areca palme er en høj stueplante, god til kontorer og hjem. Dette anlæg med lav vedligeholdelse har glatte grønne blade, der buer nedad. Det kan fjerne xylen, toluen og især formaldehyd fra luften, og det er ikke giftigt for kæledyr.

6. Pengetræ (Guiana Chestnut)

Botanisk navn–Pachira aquatica

Pengetræ giver ikke kun held og lykke, men hjælper også med at fjerne skadelige indendørs luftforurenende stoffer. Det trives indendørs i varm stuetemperatur, indirekte sollys og fugtig luft. Lær hvordan du plejer pengetræet her.

7. Moth Orchid

Botanisk navn–Phalaenopsis

Moth Orchid charmerer os ikke kun med duftende og levende blomster, men det kan også absorbere Xylene og Toluen fra luften. Det tilpasser sig også let indendørs forhold og betragtes som sikkert for dine katte.

8. Dværg daddelpalme

Botanisk navn–Phoenix roebelenii

Også kendt som Pygmy Date Palm, det er med til at fjerne formaldehyd og toluen fra indeluften. Det er en langsomt voksende plante, hvilket gør den ideel til at blive brugt som et husplante. Det producerer også spiselige frugter, som ikke er giftige for din kat.

9. Australsk sværdbregne

Botanisk navn–Nephrolepis obliterata

Også kendt som Kimberly Fern, vi tilføjede det også til vores liste over de bedste hængende kurvbregner. Denne plante renser luften ved at eliminere formaldehyd, xylen, toluen og partikler - holde lungerne sunde og samtidig være uskadelige for katte.

10. Gummianlæg

Botanisk navn–Ficus elastica

At have glansfuldt, elliptisk og mørkegrønt løv – Gummianlægget er en fristende plante til indendørs brug. Det tilhører Moraceae-familien og gør indeluft fri for VOC'er, se de sundhedsmæssige fordele ved et gummianlæg for flere detaljer.

Læs også: Sådan dyrkes gummiplanter indendørs

11. Dendrobium Orchid

Botanisk navn–Dendrobium spp

Orkideer fra slægten Dendrobium kan helt sikkert hæve stemningen hos enhver! Disse smukke planter fjerner også Xylen og Toluen fra luften. Det betyder, at du sikkert kan dyrke Dendrobium indendørs uden at bekymre dig om dine kæledyr, da denne plante er sikker for katte og hunde.

Læs også: Giftige stueplanter til hunde

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 造假是自身没有能力的表现唐娟不算投诚川普精准抛出延期大选议题力图浑水摸鱼 Falsification is a manifestation of ones own inability. (Kan 2024).