Gør det selv

20 Alt for søde DIY mini planter til sukkulenter

Pin
Send
Share
Send

Vil du få dine kødfulde planter til at skille sig ud? Disse alt for søde DIY Mini Plantemaskiner til Succulenter er den bedste måde at få dem til at se smukkere ud!

Sukkulenter er søde planter, der ikke kræver meget opmærksomhed og er ret nemme at vedligeholde. For at give noget til gengæld for deres tilgivende natur har vi nogle DIY Mini Plantemaskiner til Succulenter det vil yderligere forbedre deres skønhed!


1. Klem potter

Gennemfør dette lufttørre lerpotte-projekt til sukkulenter og luftplanter. Følg denne nemme tutorial af Think Make Share.

2. Mini Pinch Pot

Opret disse napolitanske pæne planter med ovnstør ler og mini-saftige planter. Forstå anvisningerne på A Beautiful Mess. Dette er en af ​​de bedste DIY Mini Plantemaskiner til sukkulenter!

3. Æggebæksplantager

Denne DIY fra HGTV instruerer dig i at cykle de søde ægkopper i en saftig planter med mini-ansigt. Du kan oprette en masse af dem let på kortere tid.

4. Miniature Succulent Planter

For at færdiggøre dette DIY skal du købe stearinlys kopper og derefter male eller plette dem for at give en rustik effekt! Få dine yndlingssukkulenter og følg op her.

5. Mini ansigtsplantager

Lav en minikande med Sculpey og tilføj lidt mærkelige funktioner til at gøre denne idé, involver dine børn til mere sjov. Gør-det-selv er her.

6. DIY Mini Planter

Dette projekt er helt sikkert en af ​​de alt for søde DIY Mini Plantemaskiner til Succulenter, blandt andre. Opret en samling af disse med denne vejledning.

7. Vinkorkmagneter

Genbrug vinpropper til at skabe mini-køleskabsmagnetplantager til dig selv. Trinene her er lette at forstå.

8. Mini Spring Succulent Plantemaskiner

Forvandl farverige påskeæg til attraktive mini-saftige planter i løbet af 5 minutter. Find DIY Mini Planter til sukkulenter her.

9. Bunny Planter

Afslør din indre dyreperson med disse lufttørre ler i kaninplantere. Du kan nemt oprette ethvert dyr ved at tilføje relaterede detaljer. Vejbeskrivelsen er her.

10. Korkmagnetplantager

En anden cool DIY til at konvertere simpel vinkork til magnetiske planter. Her er anvisningerne til at lave denne DIY Mini Planter til sukkulenter.

11. Mini hængende planter

Brug ekstra træskåle, eller køb nye til at replikere denne mini-macrame-hængende planteridee. Få inspiration til DIY Mini Planter til sukkulenter her.

12. Succulent planter

Plant mini-sukkulenter i en moderne lysestage for at genskabe denne idé af Cherished Bliss.

13. Mini malede potter

Mal dine yndlingsmønstre på en flok mini-terracottapotter, som du nemt kan få fra enhver lokal butik. Find denne søde idé her.

14. Polymer ler mineplantere

En anden excentrisk mini planter, som du kan skabe af polymer ler og dit talent. Find det her.

15. Succulente planter i træ

Grav et hulrum i træbollefødder, der bruges til møbler til at skabe denne lille saftige planter. Detaljerne er her.

16. Gryder med Sharpie-mønstre

En pladsbesparende og kreativ idé er her, så du kan tage inspiration. Du skal bruge et par logoer, pottejord, sharpie og sukkulenter.

17. Magnetiske ananasplantager

Denne idé fra Camilleiam adskiller sig helt sikkert fra ethvert andet projekt! Form en Sculpey til en ananas og plant Haworthia i den!

18. Marmorerede Mini Plantemaskiner

En af de nemmeste kunstformer er marmorkunst, prøv marmormønstre for at skabe denne smukke planter til dig selv! Besøg her.

19. Planterhalskæder

Hvad med at bære en planterhalskæde hver gang du går ud? Ideen lyder lidt uhyggelig, men den fanger helt sikkert alle øjenkuglerne! Få ideen til at lave DIY Mini Planter til sukkulenter her.

20. DIY Miniature Plantemaskiner

Brug gipspulver, siliciumforme, tempereret maling i pulverform og sandpapir til at give dit hjem en samling af disse smukke planter. Lær mere om det her.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Ompotning af orkidéer (Kan 2024).