Gør det selv

7 Bizarre DIY musikinstrumentplantere

Pin
Send
Share
Send

Få gamle musikinstrumenter og gør dem til bizarre potter for at dyrke planter. Få inspiration fra disse 7 DIY musikinstrumentplantere!

1. DIY guitarplanter

Adskil strengene, broen og nogle stykker af en gammel guitar for at give plads til planter. Se denne video for yderligere detaljer.

2. Trompetplanter

Hæng en rusten og udslidt trompet på det ønskede sted og fyld den med sukkulenter eller andre planter. Til plantning skal du dække munden på din trompet med tilstrækkelig jord og tilføje planterne. Hvis du ønsker at springe over jorden, skal du bruge luftplanter i stedet.

3. Trommeplanter

Fjern tromlehovedet på enten bas- eller lilletromme, og start med plantningsprocessen, som du gør med en planterkrukke. Tilsæt et lag brudte terracotta-stykker i bunden og derefter jorden. Vælg en kombination af planter til at vokse i denne DIY Trommeplanter.

4. Klaverplanter

Fjern strengene, lydpladen, broen, tuningstifter og andre dele efter behov for at give plads. Herefter har du plads nok til at dyrke kombinationer af blomstrende planter.

5. Cello Planter

Fjern den øverste del af en cello, og hold broen, bagstykket og gribebrættet intakt. Når du har fjernet cellens forreste krop, skal du påføre et lag vandforseglingsmiddel på de indre dele. Vandforseglingsmiddel forhindrer din træcello i at beskadige eller nedbrydes på grund af vand. Tilføj et lag med småsten og klipper for at hjælpe dig med dræningen og start derefter din plantningsproces.

Læs også: DIY-anvendelser til gamle cd'er

6. Halvgitarrplanter

Brug en mejsel eller motorsav til at klippe en halv krop af en guitar og udnytte pladsen til at dyrke planter eller urter. Dette er et godt genanvendelsesprojekt, der giver dig en unik planter, der kan vises på din veranda. Da en guitar er et træinstrument, skal du lægge den indre del i lag med rigelig vandforsegling.

7. Horn Instrument Planter

Ligesom en trompet kan et naturligt horninstrument eller en pladespiller også opcykles til en musikalsk planter. For at tilføje planter skal du bruge mundstykket og hornets korpus. Du kan vælge ethvert udvalg af horninstrumenter og konvertere det til en planter i overensstemmelse hermed.

Læs også: Badeværelsesgenstande forvandlet til planter

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: DIY Planters With Broken Mugs u0026 Cups (Kan 2024).