Bedste og toppen af ​​havearbejde

43 Trendy stueplanter til piges værelse

Pin
Send
Share
Send

Find det mest perfekte og yndige Husplanter til piges værelsefra denne liste for at skabe et trendy, personligt rum for hende som ingen steder.

Når det kommer til at vælge ideal Husplanter til piges værelse, skal du spørge om hendes yndlingsfarver. I mange undersøgelser konstateres det, at kvinder generelt elsker lyserøde, blå, røde og lilla farver mest. Med det hele i tankerne har vi samlet en liste over stueplanter efter farver, luftrensningsfunktioner, mønstre, former, fordele og let at dyrke.

Tjek artiklen om indendørs selfie-plads med planter her


Bedste stueplanter til piges værelse

Lyserøde kageplanter

1. Caladium

Botanisk navn: Caladium

Caladiums er perfekte kageplanter for at tilføje lidt drama til værelserne med deres lokkende farver og mønstre! De klarer sig godt i stærkt lys, så placer dem nær et vindue, der modtager noget sol og indirekte lys.

Andre lyserøde Caladium-sorter: Caladium 'Pink Splash', Caladium 'Thai Beauty,' Caladium 'Pretty Pink' og Caladium 'Florida Sweetheart.'

2. Croton

Botanisk navn: Codiaeum variegatum

Croton er en af ​​de kageplanter, der giver energi og vibration til et sted. For at se bedst ud skal det være i et rum med store vinduer, fordi det ikke tåler svagt lys.

Tip: Hvis du ikke ønsker at følge en klassisk lyserød rumdekorationsidee, kan du vælge andre farverige og brogede crotoner her.

3. Jordstjerne

Botanisk navn: Cryptanthus

Denne unikke stjerneformede plante kan bringe lyserøde nuancer til din datters værelse med farverigt løv. Den fås også i røde, grønne og hvide farver.

4. Rosemalet Calathea

Botanisk navn: Calathea rosepicta 'Rosy'

Et af de mest fantastiske eksemplarer på listen, dets lyserøde lyserøde blade med dybgrønne kanter og lilla undersider, kan være en fremragende tilføjelse til værelserne.

5. Anthurium Tickled Pink

Botanisk navn: Anthurium andraeanum 'Tickled Pink'

Denne særprægede plante viser en levende neonrosa skåle, der skaber en fantastisk kontrast med dens dybgrønne blade.

6. Fregne ansigtsplante

Botanisk navn: Hypestes phyllostachya

Tilføj en farvefarve med de mønstrede blade i fantastiske nuancer af lyserød, hvid og rød. Denne kompakte plante kan være en stor highlighter blandt andre mørkfarvede stueplanter.

For flere sådanne flotte lyserøde planter, klik her


Blå stueplanter

Disse planter er ikke netop 'blå', men deres fantastiske blå blomster vil helt sikkert vinde din piges hjerte over!

7. Hortensia

Botanisk navn: Hydrangea macrophylla

Hvis din datters værelse får masser af sollys, kan du dyrke et lille udvalg af hortensiaer. Giv sollys om morgenen, og planten vil trives godt!

8. Rose of Sharon

Botanisk navn: Hibiscus syriacus

Det klarer sig godt, hvis din piges værelse har en balkon, hvor hun kan dyrke det. Nogle af de andre store blå sorter er Blå fugl, blå chiffon, og Blå satin.

9. Sølvsværd Philodendron

Botanisk navn: Philodendron hastatum

Din teenagepige vil elske skønheden i denne plante takket være dens glatte og blanke løv, der ser frodig ud i en sød nuance af gråblå!

10. Druehyacint

Botanisk navn: Muscari

Fortsæt med at ændre planterne for at opretholde interessen. Forårblomstrende løg som hyacint er gode til dette formål.

11. Bellflower

Botanisk navn: Campanula

Ikke kun bare i blåt, men denne plante kommer også i en række andre nuancer og kan dyrkes i ethvert klima. Det ser også smadrende ud i hængende kurve!


Røde kageplanter

12. Julestjerne

Botanisk navn:Euphorbia pulcherrima

En fantastisk plante til at vokse i små potter, det kan være et omdrejningspunkt for din piges værelse med dets attraktive røde løv og en fed tekstur!

13. Coleus

Botanisk navn:Solenostemon

Ikke kun i skyggen af ​​rustrødt, men det kommer også i nuancer af magenta, pink og mere! Vokser til en god højde og vil se dejlig ud ved et lyst vindue!

14. Flamingo lilje

Botanisk navn:Anthurium andraeanum

De voksagtige skovle af Flamingo-lilje, prydet i en lys rød skygge, skaber en iøjnefaldende kontrast til sit grønne løv. Det er en af ​​de bedste stueplanter til et pigeværelset!

15. Rødvenet nerveplante

Botanisk navn:Fittonia verschaffeltii

De lysegrønne blade på denne plante har dybe røde årer, der ligner en kunstner, der lavede et fint slag af sin dygtige børste. Det ser virkelig spektakulært ud!

16. Heuchera

Botanisk navn:Heuchera 'Forever Red'

Denne stueplante vil forbløffe dig med sine rynkede afskårne blade i en hjertevarmende skygge af bordeauxrød, men kun hvis dit værelse får lyst indirekte lys hele dagen.

Lær mere om indendørs planter med rødt løv her


Lilla stueplanter

17. Lilla Oxalis

Botanisk navn: Oxalis regnellii

Med sit unikke løvhjulsløv i en rig lilla skygge ledsaget af smukke stjerneklare blomster er dette en af ​​de øverste lilla stueplanter!

18. Bøn Plant

Botanisk navn: Maranta leuconeura

Ikke ligefrem lilla, men dets grønne løv har lilla pletter, hvilket gør det til at pryde en upåklagelig farvekombination sammen med dristige vener.

19. Lilla lidenskab

Botanisk navn: Gynura aurantiaca

Denne udsøgte stueplante har fuzzy grønne blade, prydet med lilla hår på kanterne. Den lilla glans giver det bedste display, når det opbevares i nærheden af ​​et godt oplyst vindue.

20. Lilla vaffelplante

Botanisk navn: Hemigraphis alternata

En kompakt stueplante, det kan være en fantastisk tilføjelse til din piges studiebord! Løvet skinner en metallisk tone i charmerende lilla farve, når den holdes i skarpt lys.


Prydplanter til pigerrum

Linjerne, pletterne og mønstrene på disse plantes løv er virkelig usædvanlige!

21. Rex Begonia

Botanisk navn: Begonia rex-cultorum

Rex begonier tilbyder en fængslende tekstur med deres fantastiske løv, afhængigt af sorten, de kommer i forskellige former, farver og mønstre.

22. Swallowtail Plant

Botanisk navn: Christia obcordata

Teenagepiger elsker sommerfugle, og de efterligner dem i tilbehør, t-shirts, lagner og hvad ikke! Denne slående plante med sin vingeformede løv ligner en sommerfugl med mahogni striber!

23. Tommer plante

Botanisk navn: Tradescantia zebrina

Du kan bruge denne prangende efterfølgende plante i din piges værelse til at tilføje lidt flair! De ovale, kødfulde blade kommer med smukke zebrastriber.

Bemærk: Brug indirekte lyst indirekte lys for at trives.

24. Baby tårer

Botanisk navn: Pilea depressa

Super let at dyrke, babytårer er en smuk pilea-type, der også ser spektakulær ud og hænger ned fra de hængende kurve!

Tjek flere smukke stueplanter her


Planter med smukke former

25. Hjerteblad Philodendron

Botanisk navn: Philodendron

Denne tiltalende løvplante ser godt ud i enhver indretningsstil! Det er også fremragende til at fjerne skadelige VOC'er fra luften og tilføje fugt til det.

26. Fredslilje

Botanisk navn: Spathiphyllum

De dramatiske hvide stier med stort dybgrønt løv skiller sig ud i værelserne. Det har en god transpirationshastighed, der hjælper med at genoprette fugt til din lille piges hud.

27. Bregner

Botanisk navn: Nephrolepis exaltata

Bregner skaber ravishing natur i hængende kurve med deres efterfølgende vane. De forbedrer også luftkvaliteten ved at tilføje fugt til atmosfæren.

Her er nogle gode hængende bregner, du kan dyrke

28. Hjertestring

Botanisk navn: Ceropegia linearis

Din datter vil bestemt elske sine hjerteformede blade, der følger ned fra beholderen, fastgjort til smukke lilla stængler! Det er en af ​​de bedste stueplanter til pigeværelset!

29. Schweizisk osteplante

Botanisk navn: Monstera deliciosa

Dette vil være en dristig tilføjelse til din piges seng takket være dens store blade, indviklet skåret i storslåede mønstre!

30. Kære Hoya

Botanisk navn:Hoya kerrii Craib

Dette kan være et dekorativt stykke på hendes sidebord! Det tykke saftige hjerteformede blad vinder din lille pige overalt!


Andre farverige indendørs planter

Vi har en god artikel om nogle fantastiske farverige sukkulenter her

31. Assorterede farverige sukkulenter

Du kan dyrke flere sukkulenter på en vindueskarm, hænge eller plante dem i en skål for at tilføje en farverig stemning til rummet.

Fortsæt læsning på næste side

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: PROPAGATING MONSTERA PLANT July 2018 (Kan 2024).