Fremhævet

18 mest hellige planter i verden

Pin
Send
Share
Send

De rige kulturer og traditioner over hele kloden har mange planter, der er åndeligt symbolske. Her er den De mest hellige planter i verden!

I årevis har folk stræbt efter at bringe positivitet i deres daglige liv. Planter, der er en del af naturen, spiller en vital rolle i forskellige kulturer for at hjælpe folk med at opnå det guddommelige indeni. Her er nogle af de mest Mest hellige planter i verden der har meget betydning.

Tjek vores artikel om held og lykke planter her


Mest hellige planter i verden

1. Afrikansk drømmerot

Botanisk navn: Silene undulata

Indfødt i Sydafrika betragtes denne plante som hellig af Xhosa mennesker. Rødderne på denne plante tørres og indtages i te. Det forbedrer søvnkvaliteten og opdaterer kroppen.

2. Cannabis

Botanisk navn: Cannabis sativa

Marihuana har psykoaktive medicinske egenskaber. Det blev betragtet som hellig i det gamle Kina, Indien og Rastafari-stammen (Israel), mens nogle religioner forbyder rus.

3. Peyote

Botanisk navn: Lophophora williamsii

Peyote bruges til åndelige formål i indfødte Amerika siden oldtiden. Det er en art af kaktus, der vokser naturligt i det sydvestlige Texas og Mexico.

Faktum: Det kan forårsage hallucinationer.

4. Henbane

Botanisk navn: Hyoscyamus niger

Henbane bruges traditionelt i medicin. I det antikke Grækenland var det relateret til Apollo. Det kan være giftigt og kan fremkalde hallucinationer, tale og synsfejl i et par dage.

5. Lotus

Botanisk navn: Nelumbo nucifera

Lotus er den nationale blomst i Indien, og i hinduistiske traditioner er guder ofte afbildet, når de sidder på blomsten. Af samme grund ses buddha også sidde på blomsten.

Trivia: I det gamle Egypten blev den blå lotus betragtet som et symbol på genfødsel.

6. Jimson Weed

Botanisk navn: Datura stramonium

Jimson ukrudt har sine rødder i den gamle indiske kultur, hvor den er relateret til Lord Shiva. I Etiopien forbruges det for at øge kreativiteten med sin hallucinationskraft.

Faktum: Marie-Galante-stammen bruger denne plante i hellige ceremonier.

7. Buttercup

Botanisk navn: Ranunculus

Disse blomster bruges meget af amerikanske indianere og bruges også til at dekorere alterene under den hellige uge. Det er også et symbol på skønhed og rigdom.

8. Mistelten

Botanisk navn: Viscum album

Mistelten bruges i vid udstrækning i løbet af julen, hvor vigtigheden af ​​planten går tilbage til keltiske druider, hvor den repræsenterede solguden Taranis.

9. Holy Basil

Botanisk navn: Ocimum tenuiflorum

Holy Basil eller Tulsi er forbundet med guddommelighed i den hinduistiske religion. Det bringer velstand, hvis det plantes i gården og tilbedes som gudinde.

Faktum: Det har også en særlig plads i medicin og ayurveda.

10. Basilikum

Botanisk navn: Ocimum basilicum

Urte basilikum er relateret til spiritualitet i gamle traditioner og forbundet med tilbedelse af korset. Det er også plantet som en velsignelse i husholdninger og kirker.

11. Shamrock (afkrydsningsnavn)

Botanisk navn: Trifolium dubium

Shamrock er symbolet på St. Patrick i Irland og illustrerer den kristne treenighedslære. Det bringer held og velvære i livet.

12. Myrtle

Botanisk navn: Myrtus

I talmudisk tradition er det en af ​​de planter, der blev brugt i den jødiske helligdag i Sukkoth. Det siges, at denne plante ledsager en person fra fødsel til død.

Trivia: Det er lovende at dekorere babyvuggen med den.

13. Salvie

Botanisk navn: Salvia officinalis

I årevis har indianere brændt salvie for at afværge negativ energi, eliminere stress, rense eller velsigne mennesker, positivitet og bekæmpe angst.

14. Barnetræ

Botanisk navn: Taxus baccata

I den kristne tro har dette træ meget betydning, og du må have set dem omkring kirker. Dette gamle træ blev betragtet som helligt i druiderne i før-kristen tid.

15. San Pedro

Botanisk navn: Trichocereus pachanoi

Brugt populært i traditionel Andes-medicin er det også effektivt til at helbrede følelsesmæssige, mentale og fysiske lidelser. Det betragtes som helligt i Moche-kulturen.

16. Syrisk Rue

Botanisk navn: Peganum harmala

Brugt til at holde de onde kræfter i skak, bruges det også i nogle kulturer, da det resulterer i psykoaktive effekter.

17. Jurema

Botanisk navn: Mimosa tenuiflora

Betragtes som en hellig plante i det nordlige Brasilien, det bruges også til at lave et psykoaktivt afkog, der også er berømt som Vinho da Jurema (Jurema-vin).

18. Jasmin

Botanisk navn: Jasminum

I islam har jasminolie meget betydning. At dyrke det indendørs vil også holde atmosfæren rolig med sin berusende duft!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Sådan omplanter du stueplanter (Kan 2024).