Voksende stueplanter

39 smukke Kalanchoe-typer og -varianter, du skal dyrke

Pin
Send
Share
Send

Opdag 39 Smukke Kalanchoe typer og sorter for at bringe charmen af ​​smukke blomster og fantastisk løv i din saftige samling.

Kalanchoe er et af de mest populære sukkulenter, fordi dets sorter er vedligeholdelsesfattige og fås i mange typer. Der er blomstrende kalanchoer, og så er der kalanchoes med fantastisk løv.

Se vores artikel om dyrkning af Kalanchoe indendørs her


Smukke Kalanchoe-typer

Blomstrende Kalanchoes

1. Blomstestøvplante

Botanisk navn: Kalanchoe pumila

Denne dværg saftige busk er et ideelt valg til hængende kurve! Hele planten har en belægning af voksagtigt hvidt hår og udstiller klynger af violetrosa blomster med gule støvknapper.

2. Kalanchoe Blossfeldiana

Botanisk navn: Kalanchoe blossfeldiana

Når det kommer til blomstrende kalanchoer, er denne art mest populær på grund af sin letvoksende natur og smukke blomster.

3. Pendent blomstret kalanchoe

Botanisk navn: Kalanchoe 'Tessa'

Denne charmerende flerårige saftige danner kødfulde ovale blade med røde kanter og orange-røde rørformede blomster i slutningen af ​​vinteren til foråret i enderne af magre, vedhængende stilke.

4. Lysekrone plante

Botanisk navn: Kalanchoe delagoensis

Den har hvælvede grene med brogede kødfulde grønne blade, der har gule til cremetonede uregelmæssige markeringer. Langvarige urneformede lyserøde blomster vises i løbet af foråret.

5. Strandklokker

Botanisk navn: Kalanchoe manginii

Beach bells plante producerer kødfulde grønne runde blade, der kan blive røde i fuld sol. I løbet af foråret. rød-orange til lyse røde, urneformede blomster forbedrer skønheden i denne saftige!

6. Koralklokker

Botanisk navn: Kalanchoe uniflora

Denne smukke epifytiske saftige har klatrestænger med lyse grønne kødfulde blade. Den blomstrer i klokkeformede, lyse røde til rødviolette blomster.

7. Calandiva

Botanisk navn: Kalanchoe 'Calandiva'

'Calandiva' er en buskagtig saftig plante med klynger af dekorative, dobbelte blomster, der ligner rosenblomster. Fås i gule, creme, lyserøde, rose, røde og burgunder nuancer.

8. Wendy

Botanisk navn: Kalanchoe 'Wendy'

'Wendy' er en halvoprettet, stedsegrøn flerårig med ovalt saftigt løv og klokkeformede, lilla-lyserøde blomster tippet med lysegul. Dens blade har også ujævne kanter.

9. Mealy Kalanchoe

Botanisk navn: Kalanchoe scapigera

Det er en lille flerårig succulent med tykke, runde formede grønne blade og scapiforme pigge, der bærer lakserøde rørformede blomster.


Løv Kalanchoes

10. Tærter fra himlen

Botanisk navn: Kalanchoe rhombopilosa var. virdifolia

Denne sort har et meget tykt grønt løv med spredt vækst. Det producerer grøn-gule til lyserøde blomster med lilla striber, der ser ret smukke ud!

11. Oricula

Botanisk navn: Kalanchoe luciae 'Oricula'

Oricula danner en roset af grågrønne til gulgrønne blade med røde margener, der er krøllet rundt omkring. Ved kølige temperaturer bliver de til en skygge af levende rød.

12. Compton

Botanisk navn: Kalanchoe alticola 'Compton'

Det er en dværg saftig med lysegrøn til brun møntformede blade. Blomster er gule til orange i skyggen. Det er en af ​​de bedste typer indendørs kalanchoer!

13. Røde pandekager

Botanisk navn: Kalanchoe luciae

Denne attraktive sort har grågrøn til gulgrøn løv med røde margener. Hver stilk bærer urneformede hvide, lysegrøn-hvide, ofte creme, lyserøde eller gule blomster.

14. Almindelig Kalanchoe

Botanisk navn: Kalanchoe rotundifolia

Denne Kalanchoe producerer kødfulde afrundede grønne blade med en orange bagside. Fra efterår til tidlig vinter producerer den flade gul eller orange blomster.

15. Milky Widow's Thrill

Botanisk navn: Kalanchoe laxiflora

En unik prøve med elliptisk formede, grågrønne blade med røde margener. Den bærer klokkeformede orange blomster. Det er en af ​​de smukkeste Kalanchoe-typer!

16. Beauverd's Widow's-spænding

Botanisk navn: Kalanchoe beauverdii 'Enkeens spænding'

Også kendt som Sotre-Sotry, denne klatrer har forgrenede grå trådede stængler, der klatrer og garner med grønne til mørke lilla blade og rød-lilla farvede grågrønne blomster.

17. Padleplante

Botanisk navn: Kalanchoe thyrsiflora

Også kendt som den hvide dame, producerer den en basal roset af kødfulde stilkløse blade med rødfarvede margener dækket af et hvidt pulver. Producerer duftende gule cylindriske blomster.

18. Kalanchoe Humilis

Botanisk navn: Kalanchoe humilis

Denne attraktive sort har lysegrønne ægformede blade, mønstret med lilla eller rødbrune striber på en forgrenet, træagtig base.

19. Tugela Cliff

Botanisk navn: Kalanchoe longiflora

Også kendt som kalanchoe med lange blomster, den har træagtige grene med blå grågrønne blade, der er kødfulde og skalformede med en rund spids. Det producerer også gule blomster.

20. Millot Kalanchoe

Botanisk navn: Kalanchoe milllotii

'Millotii' er en lille succulent med fløjlsagtige og flossede blade med disede grønne nuancer. Om sommeren producerer den klynger af små gulgrønne blomster.

21. Tetraphylla

Botanisk navn: Kalanchoe tetraphylla

Denne sjældne cultivar har en tyk, kort, opretstående stilk, der bærer en roset af blød, kirtelhåret løv med takkede margener og producerer lysegulgrønne blomster.

22. Walking Kalanchoe

Botanisk navn: Kalanchoe synsepala

Også kendt som Cup Kalanchoe, den har kødfulde grågrønne blade med lyserød-lilla stive tænder. Det producerer rørformede, små, lyserøde til røde blomster.

23. Dværgfløjlelefantør

Botanisk navn: Kalanchoe beharensis 'Brown Dwarf'

Også kendt som Kalanchoe beharensis 'Nana', har denne kompakte sort hårede gylden-bronze eller hvide pubescent blade.

24. Snehvide

Botanisk navn: Kalanchoe eriophylla

Også kendt som Blue Kalanchoe, det har en sølv-hvid glans på grund af hvidt hår på hele planten. I det tidlige forår vises smukke firblomstrede lyserøde blomster på planten.

25. Seks vinklet Kalanchoe

Botanisk navn: Kalanchoe sexangularis

Denne saftige subshrub har ridsede eller kvadratiske stængler og elliptiske, opadgående, lange grønne blade med rødfarvede skulpterede margener.

26. Blomstrende kasser

Botanisk navn: Kalanchoe prolifera

Denne attraktive, hurtigt voksende sort danner modsatte par af pinnately sammensatte grønne blade med serrated rød-lilla kanter.

27. Elk Antlers

Botanisk navn: Kalanchoe 'Elk Antlers'

Det gevirformede grønne løv har en usædvanlig form med rødbrune kanter, hvilket giver denne saftige et dissekeret løv.

28. Kobberskeer

Botanisk navn: Kalanchoe orgyalis

Også populær som kanelbjørn, dens blade er bronze til grå på undersiden med kanelhudet hår ovenpå. Det producerer også en klynge af lyse gule blomster.

29. Sølv teskefulde

Botanisk navn: Kalanchoe hildebrandtii

Denne buskede saftige har en træagtig stilk og glatte sølvgrå blade. De små klokkeformede hvide blomster vises under fjedre.

30. Fantastisk

Botanisk navn: Kalanchoe luciae 'Fantastisk'

Denne slående saftige har tykke og afrundede ægskallignende grågrønne blade med røde højdepunkter og creme til hvid farve på en basal roset.

31. Juletræsplante

Botanisk navn: Kalanchoe laciniata

Med høje, kødfulde stilke og stjerneformede, grøn-gule blomster betragtes planten også som en urt takket være dens medicinske anvendelser.


Let at dyrke Kalanchoes

32. Mor til tusinder

Botanisk navn: Kalanchoe laetivirens

Denne usædvanlige saftige har store blågrønne blade med babyplanter over tandkanterne. Producerer klokkeformede lyserøde blomster om foråret.

33. Lyserød tusindmor

Botanisk navn: Kalanchoe 'Pink Butterflies'

'Pink Butterflies' er en utrolig smuk Kalanchoe-type, der producerer hundredvis af små lyserøde sommerfuglelignende plantetter på bladene.

34. Pandaplante

Botanisk navn: Kalanchoe tomentosa

Denne saftige busk har basale træagtige stængler med kødfulde lodne grønne blade med brune pletter på kanter og spidser.

35. Æselører

Botanisk navn: Kalanchoe gastonis-bonnieri

'Donkey Ears' er en hurtigt voksende saftig med bronzegrønne ovale blade dækket af en voksagtig hvid belægning og rødbrune pletter.

36. Alligator-anlæg

Botanisk navn: Kalanchoe daigremontiana

Denne unikke Kalanchoe behandles ofte som en ukrudt i varme klimaer, men du kan dyrke den i beholdere - den er meget lav vedligeholdelse.

37. Cathedral Bells

Botanisk navn: Kalanchoe pinnata

Den har oprejst og hule stilke med kødfulde mørkegrønne kammede blade og klokkeformede blomster, der vises i pastelfarver.

38. Chokoladesoldater

Botanisk navn: Kalanchoe tomentosa 'Chokoladesoldater'

Også kendt som bamse kaktus, denne tætthårige saftige har smalle blade med tykke mørke chokoladebrune margener.

39. Millioners mor

Botanisk navn: Kalanchoe tubiflora

Både Kalanchoe tubiflora og Kalanchoe delagoensis kaldes ofte 'Mother of Millions' på grund af deres lignende vækstvaner. Mens de ser godt ud i potter, skal du være opmærksom, før du planter dem på jorden, at disse planter betragtes som invasive.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Life In A Day 2010 Film (Kan 2024).